Fängslande räkning bland celler

Kurs i Excel idag. Det har jag tänkt lära mig länge och nu är det alltså dags. Jag måste erkänna att titeln lockade, kvasi-Göteborgare som jag är.

Veckan har innehållt föreläsningar som alla länkat in i varandra. Den som lämnat mest avtryck är Olof Röhlanders ”det blir alltid som man tänkt sig” som hölls som en del i Huddinges hälsodag i tisdags. Tankens kraft och min inställning till det som händer runt omkring mej, mitt eget ansvar för välmående och livspirr. Viktigt att påminnas om! Föreläsningen påminde oss även om den underbara känslan av ett och flera rejäla skratt!

I helgen ska jag leta skrattillfällen ihop med mina ungar. På önskelistan står filmkväll med Sällskapsresorna. Helt klart en skrattgaranti 🙂

Idag är det FN-dagen, två månader till julafton och åtta till midsommar. Att drömma och göra planer är enligt Olof ett bra sätt att glädjas…

 

Kommentera

E-postadress publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*
*